29 de maig 2018

Exposició: Un projecte interdisciplinari. A càrrec d'estudiants del Grau en Mestre d'Educació Infantil



Del 29 de maig al 8 de juny de 2018, els/les estudiants de 1r curs del Grau de Mestre d'Educació Infantil presenten l'exposició UN PROJECTE INTERDISCIPLINARI.

La mostra expressa en vuit vitrines un projecte d’integració de recursos literaris, lingüístics, artístics i digitals que han realitzat les estudiants amb l’acompanyament de les professores de les assignatures que han realitzat durant el semestre.

Es tracta d'un projecte interdisciplinari i transversal, des d'un punt de vista competencial i cooperatiu, en el que han estat estat implicades diferents assignatures de 1r curs del grau en Mestre d’Educació Infantil: Didàctica Artística; Naturalesa del Coneixement Artístic i Literari; Educació Audiovisual i TIC; Didàctica i Currículum.

La finalitat del projecte ha estat la integració de recursos literaris, lingüístics, artístics i digitals. Amb aquest objectiu, des de cada assignatura s’han desenvolupat diferents aspectes: adaptació d’una faula, realització de personatges i escenografies, representació de les faules amb els nens i nenes de P5 de l’escola La Sínia de Vic, elaboració de vídeos i recursos digitals per a la realització d'activitats amb els infants de l'escola, planificació d’una unitat de programació, creació d’un storyboard del procés, disseny de l’exposició i “mercadillo” comunicatiu.

Lloc: Vestíbol edifici B (Campus Miramarges UVic)
Organitza: Assumpta Cirera, Mia Güell, Rosa Guitart, Marta Marimon i Montserrat Rierola, professores de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes
Col·labora: Oficina de Gestió Cultural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada